Home » Archive by category "DEFAULT"


Download Valija E DritësSitemap

Nightflight, Finales, Funkytown (12 Version) - Lipps, Inc. - Funkytown (CDr), To The Sea - The Brent Arnold & Spheres - Last Boat (CD, Album), The G - True Culture - Rude Boys Come To Play (Vinyl, LP, Album), Vida Difícil - Leo Jaime - Vida Difícil (Vinyl, LP, Album), LoSoul - Mandu (Vinyl), Suicidal Tendencies - Love Vs. Loneliness (CD), Lady (Hear Me Tonight) - Various - German Dance Awards - Essential House (CD), In My Blood - Glen And The Peanutbutter Men - READY TO BLOW (CD, Album), So Hard (Klf Vs. Pet Shop Boys) - The KLF - MP3 Collection (CD)

8 Replies to “ Valija E Dritës ”

 1. Zuktilar says:
  Drita (lat. lux, lucis) është rrezatim elektromagnetik me një gjatësi valore që është e dukshme për sytë (syri njerëzor kap valë elektromagnetike prej rreth deri nanometra) tanë (drita e dukshme) ose me një përkufizim shkencor dhe teknik: Drita është rrezatim elektromagnetik i valëve që studiohen në fushën e optikëbiostewinelsaca.fauvalricalbarsserockhighclaraloseth.co përmasat themelore të dritës (të të.
 2. Tezuru says:
  Shpejtësia e dritës dhe rrezeve të dritës incident reflektuar të njëjtën shpejtësi e dritës me rrezet e dritës thyej dritë ndryshe. Ligj 1, refraktar ray dhe ndarja normale në të dyja anët e dritës incident (Normals përqëndruara, dhe ndërfaqe vertikale) 2, thyerja e dritës, dritës incident në .
 3. Yozshujas says:
  Fritz RADOVANI Në Malësi të Mbishkodres – Mbas faljes së Sulltanit TË GJITHË KËTA BURRA KANË ARMË Arma e Tyne ishte Formula “Atdhé e Fé”! Prandej edhe fituene! Dokumentat e Fototekës Marubi, ata të arkivuemet në revistat e kohës Leka, Hylli i Dritës, Cirka, Lajmëtari i Zemres së Krishtit etj Janë thesari ma i madh [ ].
 4. Fautilar says:
  Si u ulem e ndejëm po i thotë Ministri: Mbreti ju do e ju ka falë. Dedë Gjo Luli nuk e la me mbarue, e me ’i herë i tha: Mos na përmend Mbretin pse s’kemi punë me te. Aj as nuk na njef as nuk i di punët tona. Por ju qi vini mbas Mbretit jeni të tanë hajna e menafikë, e ju e rrêni si për né si për të tjerët.
 5. Zolocage says:
  Title: Hylli i dritës data nr 05, Author: Shefqet Cakiqi, Name: Hylli i dritës data nr 05, Length: 87 pages, Page: 18, Published: Issuu company logo Issuu.
 6. Nezilkree says:
  Apr 29,  · Ngjarjet e vitit në Prishtinë, dhe përfitimi i disa të drejtave të shqiptarëve, e në radhë të parë përdorimi i lirë i flamurit kombëtar gjatë festave dhe nëpër dasma, nxitën rapsodët shqiptarë që të thurin këngë për flamurin kombëtar kuqezi dhe të drejtat tjera që i fituan shqiptarët me kushtetutë të atëhershme në kuadër të ish Jugosllavisë.
 7. Kajim says:
  Nga Fritz RADOVANI: Në Malësi të Mbishkodres – Mbas faljes së Sulltanit TË GJITHË KËTA BURRA KANË ARMË Arma e Tyne ishte Formula “Atdhé e Fé”! Prandej edhe fituene! Dokumentat e Fototekës Marubi, ata të arkivuemet në revistat e kohës Leka, Hylli i Dritës, Cirka, Lajmëtari i Zemres së Krishtit etj Janë thesari ma.
 8. Gozilkree says:
  Miku tregim nga Ernest Koliqi (Hija e Maleve ) Në pikë të zhegut, sekretari i krahinaris ia behi në kal para kullës së Uc Lleshit e vikati prej së poshtmi: Zoti toger! O zoti toger! Uc Lleshi doli në krye të shkallës tue përgjegjë: Ç'a zani? Mandej, si njohti njerin, mori m'u ulë tue i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories